Handelsbetingelser

FORBEHOLD OG PRISER
Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden varsel. Alle priser på disse sider er opgivet excl. moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

BETALING
Medlemmet modtager en elektronisk faktura, som skal betales senest 14 dage efter indmeldelsen. Ved opstarten af ny sæson, sendes en ny faktura til medlemmet, medmindre medlemskabet er blevet opsagt.
Betaling for aktiviteter sker under tilmeldingen med Mobilepay, men er først tilmeldt når betalingen er gået igennem.

KVITTERING
Medlemmet modtager en kvittering for betaling fra betaling, når den registeret hos os. Der kan gå et par dage.

OPHØR / OPSIGELSE af medlemsskab
Ønsker du ikke længere medlemsskab af Haderslev Kajakklub, kan du oppe i højre hjørne under din bruger, vælge "Udmeldelse". Der kan du anmode om udmeldelse. Der vil ifb. med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent. Du vil efter udmeldelse, ikke længere modtage opkrævninger fra klubben.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

MEDLEMMETS ANSVAR
Haderslev Kajakklub forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang til siden ved manglende betaling,og hvis der sker misligehold af klubbens ejendom eller forenings-systemet. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved evt. spærring

Hvis medlemmet ikke betaler regningen efter første rykker, forbeholder klubben sig ret til at spærre nøglekortet og dermed medlemmets adgang til Det Blå Foreningshus. Nøglen kan låses op igen mod betaling af gebyr på 100 kr.