Projekt Bookning

Booking af kajakkerne.

Bookning foregår ved at gå på kajakklubben hjemmeside (du er her nu), se i kalenderen om kajakkerne er ledige og derefter sende en mail til Peter Rykær. Kajakkerne kan bookes fra et par timer og op til flere dage. Betingelsen er dog at man booker som et hold, og at en person med nøglekursus er ansvarlig for brugen af kajakkerne. En nøgleperson kan selvfølgelig også booke enkeltvis, det er en del af træning i egenfærdighed. I de timer ud over skoletiden kajakkerne ikke er booket, står de til rådighed for kajakklubben, der samtidig fører dagligt tilsyn med dem.

Har man ikke nogen nøglebruger, kan kajakklubben muligvis stille en ansvarlig til rådighed, men dette mod betaling. Således har foreninger mulighed for at lave et intro- eller afslutningsarrangement uden at have en nøglebruger.

Er der problemer i at have elever med?

Egentlig ikke, men førstegangsbrugere (elever) skal instrueres i hvordan man behandler kajakken, hvordan man ror og hvordan man forholder sig på vandet, hvor vi jo deler farvand med mange lystsejlere. Den første fase kan tage lidt tid, idet elever lige skal være fortrolige med hvordan man kommer op og ned i kajakkerne og hvordan man manøvrerer.

Til bookning af kajakker skal følgende oplyses:

1: Dato(er)

2: Tidsrum (hvornår de skal ud og hvornår de er hjemme)

3: Antal kajakker

4: Institution

5: Ansvarlig (nøglebruger)

6: Ønskes der brug af trailer

Bookning forpligter!

Husk, at alle både skal være aftørret og rengjort inden de lægges på plads!

Der skal være ryddet op omkring kontaineren!

Mangler, eller defekter meddeles samme sted straks efter brug uanset årsag.

Ødelagte eller bortkomne enheder erstattes til indkøbspris.

Bookning på PR@haderslev-gym.dk